Αλόνσο: Εχω συνδρομή για την 5η θέση της εκκίνησης

Με χιουμοριστική διάθεση υποδέχτηκε ο Φερνάντο Αλόνσο την κατάκτηση μιας ακόμα πέμπτης θέσης στο grid, στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.

"Η συνδρομή μου για την πέμπτη θέση επεκτάθηκε για ένα ακόμα Σάββατο", τόνισε ο ισπανός της Ferrari, ο οποίος για όγδοη φορά φέτος θα ξεκινήσει αγώνα ως επικεφαλής της τρίτης σειράς.

"Αυτή τη φορά, όμως, το να πάρω την κλασική μου θέση στην εκκίνηση ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι συνήθως. Δεν ήμασταν πολύ ικανοποιημένος με την

ισορροπία του μονοθεσίου και περιμέναμε μια πολύ ανταγωνιστική Mercedes.

"Ωστόσο, στο Q3 ήμασταν πολύ πιο κοντά στις McLaren από αυτό που περιμέναμε, ενώ η πρώτη από τις Mercedes έμεινε μερικά δέκατα πίσω. Αυτό σημαίνει ότι καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό που έδειχναν οι δυνατότητές μας".

Επίσης, ο Αλόνσο πιστεύει ότι ο αγώνας θα είναι ανοιχτός σε όλα τα αποτελέσματα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για βροχή την Κυριακή (27/11, 18:00GR).

"Αν πραγματικά βρέξει αύριο, τότε θα είναι μια πολύ συναρπαστική και ανοιχτή κούρσα. Κανείς δεν ξέρει πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι στο βρεγμένο και επίσης τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα, από γύρο σε γύρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα