Αμυντικό... εδώ και τώρα, θέλει ο Παναθηναϊκός

09:08 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Υποχρεωμένοι να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση αμυντικού είναι στον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα μείνει για περίπου έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη ζητήσει από το Δημήτρη Γόντικα να ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες και μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να συζητήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Αλλωστε, δεν είναι μόνο ο Μπουμσόνγκ που θα λείπει

το επόμενο διάστημα. Μακριά από την Παιανία θα βρίσκεται και ο Σεντρικ Καντέ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Μάλι στο Κόπα Αφρικα και δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν από την 1η Φεβρουαρίου.

Ετσι, οι πράσινοι ψάχνουν για αμυντικό, με το όνομα του Βαγγέλη Μόρα να είναι ψηλά στη λίστα. Επίσης, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου μπακ της Βαλένθια, Ανχελ Ντεαλμπέρτ, ενώ στον Φερέιρα είναι γνωστό πως αρέσουν οι Ντουγκλάο (Μπράγκα) και Μιγκέλ Βιτόρ (Μπενφίκα).

Στη συνάντηση που θα έχει ο Φερέιρα με τον Γόντικα, όμως, τα επόμενα 24ωρα θα φανεί ποια θα είναι τελικά η επιλογή του Παναθηναϊκού για να καλύψει το σημαντικό κενο που έχει δημιουργηθεί στην άμυνά του, την ώρα που το αγωνιστικό του πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα