Ανακοίνωσε Σταυροθανασόπουλο, Πλαβούκο ο Πανιώνιος

Ο Γιάννης Πλαβούκος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου μετά την αποχώρηση του Φώτη Στρακόσια, ενώ ο 19χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος υπέγραψε 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κωνσταντίνο Σταυροθανασόπουλο. Ο 19χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και πλέον τίθεται στην διάθεση του προπονητή, Απόστολου Μάντζιου, ο οποίος άλλωστε εισηγήθηκε και την προώθησή του.

Ο Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος, προέρχεται ουσιαστικά από τα τμήματα

υποδομών του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί τόσο στην Κ-17 όσο και στην Κ-20. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Θέρμιος Απόλλων Αιτωλοακαρνανίας.

Η προώθηση του Κωνσταντίνου Σταυροθανασόπουλου στην επαγγελματική ομάδα, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας διοίκησης για την αξιοποίηση του έργου που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου".

Ο αντικαταστάτης του Στρακόσια
Παράλληλα, αντικαταστάτης του Φώτη Στρακόσια είναι ο Γιάννης Πλαβούκος: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο. Ο κ. Πλαβούκος κατέχει δίπλωμα προπονητή επιπέδου UEFA και κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Αρη, Θρασύβουλο και Καβάλα, ως προπονητής τερματοφυλάκων".

Υπέγραψε και επέστρεψε ο Κουμορτζί
Εν τω μεταξύ, ο Μπερνάρντ Κουμορτζί υπέγραψε στην Ντιζόν και επέστρεψε την Πέμπτη, όπου ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος μέσος θα βοηθήσει τους κυανέρυθρους στο ματς με τους πράσινους αλλά και με την Ξάνθη και από την 1η Ιανουαρίου θα ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας.

Εξάλλου, ετοιμοπόλεμος είναι ο Στάθης Ρόκας. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ προπονείται εσχάτως με τους συμπαίκτες του και δείχνει να είναι έτοιμος μετά την επέμβαση στο μηνίσκο με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, όμως, υπάρχει και το ερωτηματικό του Ομο για τον οποίο θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής (9/12), αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Πανιώνιο κόντρα στους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα