Αναστασιάδης: Μπήκαμε φοβισμένα

Στο... φοβισμένο ξεκίνημα της ομάδας του απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΣ τόνισε πως θα πρέπει να δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα με τους παίκτες του, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση, που οι παίκτες του διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.


"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού

στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς μπήκαμε πολύ φοβισμένα στο ματς με μία νοοτροπία λανθασμένη όσον αφορά να φάμε λιγότερα γκολ. Και βέβαια ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός γιατί εμείς κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Ειδικά στα στημένα. Επόμενο ήταν να γίνει αυτό που έγινε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την εικόνα που είχαμε και με την ΑΕΚ. Η ομάδα ανέβηκε ψηλά, πίεσε.

Πιστεύω ότι δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να μας δημιουργήσει προβλήματα εκτός από λάθη δικά μας. Πουλήσαμε κάποιες μπάλες. Τουναντίον είχαμε μία φάση με τον Μπακαγιόκο. Αν είχαμε δουλέψει περισσότερο την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, θα δημιουργούσαμε κι άλλες φάσεις. Αυτό που προσπαθώ να αλλάξω στην ομάδα είναι η νοοτροπία. Είναι χαρούμενοι κάποιοι γιατί χάσαμε μόνο 2-0 και αυτό είναι το χειρότερο που συμβαίνει.

Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι όλα τα ματς πρέπει να τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Πιστεύω θα έρθει η ώρα που θα τους βλέπουμε όλους στα μάτια, αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του, να του ευχηθώ να περάσει και στον επόμενο γύρο, όπως και στον ΠΑΟΚ. Το χρειάζονται οι ομάδες ως ονόματα, αλλά το χρειάζονται και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε μαζί τους. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αναστασιάδη.

Είδατε βελτίωση σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ και τα αποτελέσματα θα έρθουν με την απαραίτητη ενίσχυση; "Το πιο σημαντικό είναι να πείσουμε αυτά τα παιδιά και εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος. Βέβαια θα κοιτάξουμε να δούμε πώς θα ενισχυθούμε, γιατί όπως ξέρετε έφυγαν κάποιοι παίκτες. Πρέπει να αναπληρώσουμε τα κενά. Δεν έχουμε επιθετικούς. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, να το αλλάξουμε.

Είναι καθαρά θέμα δουλειάς, προσπάθειας και εμπιστοσύνης. Και να συνεχίσω και να πω, μην ξεχνάτε ότι αυτό το ματς δεν είχε καμία σχέση με της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση πάνω. Κι έπαιξα με ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο γήπεδό της και με πολύ καλή ψυχολογία. Όλα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Κι αυτό που είδα στο δεύτερο ημίχρονο με ικανοποίησε όσον αφορά σε κάποια πράγματα που δεν τα είχαμε με την ΑΕΚ και απέναντι σε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο.

Υπάρχουν παράπονα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα πέναλτι πάνω στον Λίλα; "Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Ποτέ δεν ασχολήθηκα. Στις αρχές της καριέρας μου ασχολιόμουν. Τώρα δεν ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια. Δεν το γνωρίζω αν ήταν πέναλτι, αλλά ό,τι πω τώρα θα είναι ανόητο .Το έχω πει και στα παιδιά να μην ασχολούνται με τη διαιτησία".

Keywords
Τυχαία Θέματα