Αχαρναϊκός-Ιωνικός 2-0

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε ο Αχαρναϊκός επί του Ιωνικού στο Μενίδι με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι των γηπεδούχων και 50 του Ιωνικού, ο Αχαρναϊκός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον έφεραν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28΄, ωστόσο το σουτ του Λαναρά σταμάτησε στο δοκάρι του Ρόππα, ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38΄,

ο Ζούμας με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Αχαρναϊκό.

Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Κοκόλης στο 41΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα, ωστόσο, ο Λαναράς στο 51΄ και ο Δήμας στο 71΄ σημάδεψαν το δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Ανούσος (Λακωνίας).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης (69' Δήμας), Μανάλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Ζούμας (92' Φωτουλάκης), Νταβαρίνος, Λαναράς (85' Δημάκης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσιτσομήτσος, Κόκκαλης, Κουκούλας (46' Πούτσι), Τριανταφύλλου, Μαντούβαλος, Κουμουλίδης (46' Μυλωνάς), Επιτροπάκης, Μιχαήλ, Εμρά, Καντάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα