Ιβκοβιτς: Θα δούμε τι υπάρχει

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για απόκτηση παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Λάζαρο Παπαδόπουλο άφησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, μετά την αναμέτρηση με τον Ικαρο Καλλιθέας.

"Κοιτάξτε εγώ αύριο θα έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση και θα συζητήσουμε τι υπάρχει και αν υπάρχει κάτι καλό στην αγορά για να δούμε εάν θα πάρουμε παίκτη. Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάποιο όνομα, καταλαβαίνω πως κάτι θέλετε

να γράψετε. Η πρόταση του γιατρού ήταν να περιμένουμε για τον Παπαδόπουλο 1-2 μέρες, αλλά εγώ είπα να μπει χειρουργείο για να μην χάνουμε χρόνο καθώς ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι σημαντικός παίκτης για εμάς", είπε ο σέρβος.

Για την αναμέτρηση στο κλειστό της Γλυφάδας τόνισε: "Η ομάδα δούλεψε σοβαρά και σήμερα για τους γνωστούς λόγους παίξαμε χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Δεν πρόλαβα να μιλήσω με τον γιατρό για να σας πω λεπτομέρειες. Μετά την πρωινή προπόνηση αποφάσισα να παίξουμε χωρίς τον Σπανούλη γιατί έχουμε παίκτες που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, από την άλλη, θεωρώ πως ο αντίπαλος μας έχει σοβαρά προβλήματα και τους εύχομαι να τα ξεπεράσουν σύντομα και να πάνε όλα καλά. Είμαστε πριν το τελευταίο ματς στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Νανσί".

Οσον αφορά τις δηλώσεις του Αρη Λυκογιάννη για την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ ("όσο για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, έτσι είναι και τα πράγματα στην κοινωνία. Και το μπάσκετ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας"), υποστήριξε: "Από την πρώτη στιγμή φαίνεται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στη χώρα. Στις δύσκολες στιγμές χρειάζεται υπομονή. Είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Αν ένας έμπειρος προπονητής δηλώνει τέτοια πράγματα, καταλαβαίνω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και γιατί ο συνάδελφος έκανε τέτοια δήλωση. Δεν ξέρω πώς να βοηθήσω. Σίγουρα αυτό το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλές δυσκολίες και εύχομαι οι υπεύθυνοι να βοηθήσουν αυτά τα σωματεία που το έχουν ανάγκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα