Ανατροπή και νίκη για τον ΑΓΟΡ

Νίκη με ανατροπή για τον ΑΓΟΡ απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας. Οι κρητικοί αν και έχαναν με 11 πόντους στο ημίχρονο αντέδρασαν και έκαναν το διπλό με 91-84. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κρίστμας, που τελείωσε το ματς με 27 πόντους.

Ελαφρώς καλύτερος εμφανίστηκε στην πρώτη περίοδο ο Ικαρος Καλλιθέας και με τους Σκορδίλη - Μπεκ να τον οδηγούν στο σκοράρισμα κατάφερε να προηγηθεί με 20-15 στο 10`.

Στη δεύτερη περίοδο

οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη καλύτεροι και εκμεταλλεύθηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των κρητικών. Σημείωσαν 31 πόντους μέχρι το ημίχρονο και ξέφυγαν με 51-40.

Η αντίδραση του ΑΓΟΡ ήταν εντυπωσιακή στην τρίτη περίοδο, στην οποία γύρισε το ματς. Δέχθηκε μόλις 13 πόντους και σημείωσε 27, με τον Κρίστμας να είναι... ζεστός. Ετσι, οι κρητικοί μπήκαν προηγούμενοι με 67-64 στην τελευταία περίοδο.

Η τελευταία περίοδος ήταν συναρπαστική, με τον Ικαρο να πιέζει για να ανακτήσει τα ηνία του αγώνα. Ενα λεπτό πριν από το φινάλε, ο Μπάξτερ με τρίποντο μείωσε στον πόντο, αλλά η απάντηση του Πέτγουεϊ ήταν άμεση και ο ΑΓΟΡ ήταν μπροστά με 86-82. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και πήραν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 91-84.

Keywords
Τυχαία Θέματα