Εκνευρισμένος και απολαυστικός Μπόλονι

Οργισμένος ήταν ο Λάσλο Μπόλονι μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, λόγω του προγράμματος της ομάδας του. Ο ρουμάνος προπονητής ήταν τόσο εκνευρισμένος που είπε ότι "έπαιξα σήμερα, θα παίξω τη Τετάρτη, θα παίξω και το Σάββατο, θα πάω τη Κυριακή στην εκκλησία. Αντε γαμ... τε".

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν έκανε κάποιο πρόλογο και ζήτησε κατευθείαν να του γίνουν ερωτήσεις. "Δεν συμφωνώ. Κάναμε λάθη αλλά μόνο ένα μεγάλο. Συμφωνώ ότι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετά επιθετικό για μας

κι αυτό ήταν λάθος, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Η ανάπαυλα ήταν καλή για μένα και για τους παίκτες μου για να συζητήσουμε για ορισμένα πράγματα. Για την επιθετικότητα, για την πίεση που έπρεπε να ασκήσουν ο Γκαρσία και ο Λάζαρ, για τις κινήσεις των επιθετικών κι όλ' αυτά μας βοήθησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ασφαλώς και θέλω να παίζουμε χωρίς να κάνουμε λάθη, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στο παιχνίδι κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα", είπε σε ερώτηση σχετική με τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ.

Ρωτήθηκε για το αν τον προβληματίζει η εικόνα της αμυντικής γραμμής της ομάδας του, βάσει και των ευκαιριών του Εργοτέλη. "Κι αυτοί (οι παίκτες του Εργοτέλη) είναι ποδοσφαιριστές. Εχουν καλούς παίκτες, έχουν τρεις αριστεροπόδαρους, καλούς σκόρερ, καλό προπονητή και γενικά. Αν έμπαιναν όλες οι ευκαιρίες γκολ, τότε θα κερδίζαμε 9-2", απάντησε για να συμπληρώσει: "Ένα πράγμα είναι το τι σκέφτομαι κι ένα το τι πρέπει να σας πω. Κάποιες φορές ο Τσιρίλο είναι καλός, κάποιες άλλες κάνει βλακώδη φάουλ. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μπαλάφα. Ο Ετο έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελείωσε άσχημα το παιχνίδι. Το συμπέρασμα είναι ότι ξεκίνησε μια δύσκολη εβδομάδα, βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά τουλάχιστον ξεκινήσαμε καλά. Δεν δείξαμε σήμερα το καλύτερο πρόσωπό μας, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τους βαθμούς".

Ρωτήθηκε για την ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι και κατά πόσο θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου. "Το ιδανικό πλάνο θα ήταν να βάλουμε νωρίς αρκετά γκολ και μετά να αλλάξουμε παίκτες. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια επίσης ότι αυτή τη στιγμή έχω τέσσερις επιθετικούς. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουμε αγώνα Κυπέλλου στη μέση της εβδομάδας. Το πρόβλημα είναι, γιατί παίξαμε σήμερα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να δώσω καλές εξηγήσεις και απαντήσεις, αλλά άκουσα κάπου, που πιθανόν να είναι αλήθεια, ότι για να αποβάλλεις το γαλακτικό οξύ από τους μυς σου, χρειάζεσαι 48 ώρες. Μου το είπαν άνθρωποι που είναι πιο έξυπνοι από εμένα. Εμείς έχουμε ίσα-ίσα 48 ώρες. Δεν έχω επίσης αρκετό κουράγιο για να ρωτήσω γιατί έχουμε μόνο 48 ώρες. Και δεν ρωτάω", είπε κι έγινε πιο αιχμηρός.

"Οι μυϊκοί τραυματισμοί - το πιάσιμο δηλαδή - χρειάζονται μίνιμουμ τρεις ημέρες για να ξεκουραστούν. Οι ίδιοι έξυπνοι άνθρωποι μου το είπαν αυτό. Κάνω λοιπόν την ερώτηση. Γιατί δεν έχω τρεις ημέρες για την αποθεραπεία. Κι όταν βάζω την ερώτηση στον εαυτό μου, απαντάω ότι πιθανόν να είμαι ηλίθιος γιατί άλλους πρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα