Ανοιξε τα χαρτιά του ο Μπόλονι

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την εντεκάδα που θα παρατάξει στο σημαντικό αγώνα με τον Ατρόμητο. Προπονήθηκε ο Γεωργιάδης.

Τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, γι΄αυτό κιόλας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (23/1) φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του σε ότι έχει να κάνει με τη βασική ενδεκάδα του θα παρατάξει στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο ρουμάνος τεχνικός προτίμησε να πάρει ένα γκρουπ

έντεκα παικτών και να δουλέψει αποκλειστικά μαζί τους, κυρίως σε πλαγιοκοπήσεις και στην ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, είχε μαζί του τρεις αμυντικούς, τους Λίνο, Έτο και Μαλεζά, τέσσερις μέσους, τους Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς και Λάζαρ και τρεις επιθετικούς, τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Ρομπέρ.

Απέναντί τους υπήρχε ως τερματοφύλακας ο Ντάριο Κρέσιτς. Αν εξαιρέσει κανείς τον κροάτη, είναι προφανές ότι από τους υπόλοιπους παίκτες, oι εννιά θα είναι στην ενδεκάδα.

Μένει να διευκρινιστεί μόνο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και ποιος από τους τέσσερις μέσους θα είναι εκτός αρχικής ενδεκάδας

Μετράει αντίστροφα ο Γεωργιάδης
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (23/1) και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης, συμμετείχε και σε ένα μίνι διπλό με τους αναπληρωματικούς, στέλνοντας στον Μπόλονι το μήνυμα πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/1) στην Τούμπα και θα υπολογίζεται για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (29/1).

Ο Θανάσης Παπάζογλου αρχικά έκανε ατομικό πρόγραμμα στη συνέχεια, όμως, λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα