Αντριτς: Ακατανόητη αποβολή

O Ντράγκαν Αντριτς αποβλήθηκε στο ματς της Εθνικής πόλο με την Ιταλία και δήλωσε εξοργισμένος, καθώς δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, στον κρίσιμο προημιτελικό με το Μαυροβούνιο.

"Δυστυχώς στο επόμενο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα γιατί θα είμαι στην εξέδρα μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκα.

Ήταν μια απόφαση ακατανόητη. Εγώ, απλά σήκωσα τα χέρια μου στη συγκεκριμένη φάση", τόνισε για τη φάση της αποβολής του ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οσο για το Μαυροβούνιο, ο Αντριτς

τόνισε: "Αν και τους 6 τελευταίους μήνες έχουμε βελτιωθεί πολύ, δεν έχουμε την ίδια ποιότητα ομάδας σαν τους χρυσούς ολυμπιονίκες Ούγγρους και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ιταλούς. Στο ίδιο επίπεδο κινείται και ο επόμενος αντίπαλος το Μαυροβούνιο".

Για το κρίσιμο νοκ-άουτ ματς με το Μαυροβούνιο μίλησε και ο Φίλιππος Καραμπέτσος, ο οποίος δήλωσε:

"Πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει με τους Μαυροβούνιους. Χρειάζεται να γίνουμε πιο δυνατοί και να συγκεντρωθούμε καλύτερα.

Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε τους εαυτούς μας και τις δυνατότητες που έχουμε. Απέναντι μας μεθαύριο θα είναι ένας αντίπαλος με αγωνιστική συνέπεια και διάρκεια στην απόδοση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα