Αποδοκιμάστηκαν όλοι εκτός του Βιεϊρίνια μετά το τέλος του ματς έξω από τα αποδυτήρια

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες (περίπου) 60 οπαδών του ΠΑΟΚ που παρέμειναν έξω από τα αποδυτήρια στο γήπεδο της Τούμπας, αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Χαλκιάς ήταν αυτοί που άκουσαν περισσότερα, η κριτική γι' αυτούς ξεκίνησε άλλωστε όταν το παιχνίδι ήταν ακόμη σε εξέλιξη.

Μετά το παιχνίδι, μια ομάδα οπαδών του Δικεφάλου αποφάσισαν να μείνουν έξω από τα αποδυτήρια φωνάζοντας συνθήματα κατά των παικτών και καυτηριάζοντας την εικόνα της ομάδας.

Με εξαίρεση τον Αντρέ Βιεϊρίνια,

όλοι οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν. Πιο έντονα απ' όλους οι Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς. Οι δύο διεθνείς άρχισαν να τα... ακούνε εξάλλου μετά το 0-3 όπου σε κάθε επαφή με την μπάλα αποδοκιμάζονταν έντονα από αρκετό κόσμο και φυσικά ο ήχος περνούσε ένα από την τηλεοπτική μετάδοση.

Το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε ήταν "κοπρόσκυλα" και ακολούθησε το "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδ...".

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο από τη Θύρα 7, καθώς υπήρχε κόσμος του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήρια στο λαϊκό δικαστήριο έξω που στήθηκε…

Keywords
Τυχαία Θέματα