Προς την έξοδο ο Τσιώλης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Τσιώλης θέτει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Για να ακριβολογούμε είναι η 3η φορά στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες που ο έμπειρος τεχνικός υποστηρίζει ότι δεν θα σταθεί σε συμβόλαια, τονίζοντας ότι μέσα από τη συζήτηση με τη διοίκηση θα ληφθεί απόφαση που θα είναι η καλύτερη για την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση έχει πλέον το μαχαίρι και το καρπούζι αύριο (31/10) θα αποφασίσει, αλλά οι ενδείξεις δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο Τσιώλης.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του Τσιώλη. Είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν το τέλος της συνεργασίας και μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αλλά, ο Τσιώλης ήταν στο ΟΑΚΑ. Υπό μία έννοια του δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία, γιατί η πλειοψηφία των μελών της διοίκησης του Αρη προσπάθησαν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο.

Ωστόσο, η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας ουσιαστικά ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Βάσει λοιπόν των ενδείξεων, ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, καθώς θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν καθίσει στον πάγκο του Αρη και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα