Απογοητευμένοι Ζαραδούκας, Κηπουρός

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα και παραμένει σε δύσκολη θέση. Απογοητρευμένοι από την ήττα από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν οι Γιάννης Ζαραδούκας και Φώτης Κηπουρός.

"Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Όταν χάνεις ευκαιρίες δεν είναι εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια", είπε αρχικά ο Γιάννης Ζαραδούκας και πρόσθεσε:

"Σίγουρα

όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό κι απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Για εμάς ήταν τελικός το παιχνίδι αυτό και πλέον κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός".

Από την πλευρά του ο Φώτης Κηπουρός ανέφερε: "Δυστυχώς στο τέλος του παιχνιδιού είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, κυρίως στο πρώτο μέρος όπου είχαμε τις ευκαιρίες. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι. Προσπαθούσαμε να βρούμε τους χώρους, όμως ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Όσο περνούσε το παιχνίδι, οι συνθήκες γινόντουσαν πιο δύσκολες και για τις δύο ομάδες. Αυτό που μένει είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας".

Αναφορικά με το γεγονός πως στο παιχνίδι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο γκολκίπερ, απάντησε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδερφό μου. Κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, αυτό ήθελα να κάνω κι εγώ. Δείξαμε καλό χαρακτήρα. Περάσαμε κάποια πράγματα που μας λέει ο κ. Αναστασιάδης. Δείχνουμε βελτιωμένη εικόνα και αν δείξουμε αυτό τον χαρακτήρα και στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα