Ατρόμητος και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Περιστέρι

Τέσσερις μέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο, που βρήκε νικητή τον Ατρόμητο με 2-1 επί του Αρη, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο ίδιο γήπεδο (Περιστέρι), καθώς παρά τις ευκαιρίες που είχαν, οι μεν γηπεδούχοι με τον Τάτο οι δε φιλοξενούμενοι με τον Ούμπιντες και τον Κατίδη δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Καλύτερος ο Αρης στο πρώτο μέρος, ισορρόπησε ο Ατρόμητος στο δεύτερο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν -ξανά- το παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς, εξαιτίας αποβολής του

Φατί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78ο λεπτό.

Ο Δώνης παρέταξε τον Ατρόμητο με τον Ιτάνζ στην εστία, τους Σκόνδρα, Νάστο, Φυτανίδη και Γιαννούλη στην άμυνα, τους Μπάλλα, Σφακιανάκη αμυντικά χαφ, τον Επστάιν αριστερά, τον Μπρίτο δεξιά και τον Τάτο πίσω από τον Μήτρογλου που ήταν στην κορυφή της επίθεσης. O Μιχαλήτσος παρέταξε τον Αρη με τον Βελλίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Καζναφέρη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ στην άμυνα, τους Φατί, Παπαστεριανό αμυντικά χαφ, τον Κατίδη αριστερά, τον Νέτο δεξιά και τον Ούμπιντες πίσω από τον Γιαννιώτα που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Πολύ καλύτερος ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στο γήπεδο και με κορυφαίους τους Κατίδη και Ούμπιντες έφτασε ούκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ με τον Ιτάνζ να αναδεικνύεται σε μορφή για τον Ατρόμητο με τις αποκρούσεις του (10' σε σουτ του Ούμπιντες, 15' σε τετ α τετ με τον Κατίδη, 36' σε σουτ του Ούμπιντες, 45' σε φάουλ του Ούμπιντες).

Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες που παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο πρώτο ημίχρονο, απείλησαν για πρώτη και μοναδική φορά στο 42' με το φαλτσαριστό σουτ του Τάτου, που ανάγκασε τον Βελλίδη να αποκρούσει σε κόρνερ. Ενδεικτικά της εικόνας του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο ήταν τα στατιστικά με τον Αρη να έχει 8 τελικές έναντι 2 του Ατρομήτου και τον Ιτάνζ να έχει προχωρήσει σε 6 αποκρούσεις, με τον Βελλίδη να χρειάζεται να επέμβει μόνο μια φορά! Αρνητικό για τους κίτρινους ο τραυματισμός του Παπαστεριανού με τον Μιχαλήτσο να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή βάζοντας μέσα τον Πρίττα με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Δώνης πέρασε τον Δημούτσο αντί του αρνητικού Μπρίτο με τον νεαρό να γυρνάει και προς τα πίσω δίνοντας βοήθειες στον Σκόνδρα στο μαρκάρισμα του Κατίδη, τον οποίο και περιόρισαν στο δεύτερο μέρος. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες άρχισαν και πάλι μετά το 60ό λεπτό. Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μήτρογλου έβγαλε μπαλιά... πάρε-βάλε στον Τάτο, ο οποίος από τα δύο μέτρα κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια! Ο Αρης απάντησε στο 62' με δυνατό σουτ του Ούμπιντες, που έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.

Ακολούθησαν μια κεφαλιά από καλή θέση του Σφακιανάκη στο 69', με τον Βελλίδη να αποσοβεί τον κίνδυνο και μια προβολή του Ούμπιντες στο 72', με τον βραχύσωμο μέσο του Αρη να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο Φατί στο 78' είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του Κουκουλάκη αφήνοντας τους κίτρινους με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Δώνης ρίσκαρε πλέον παίζοντας

Keywords
Τυχαία Θέματα