Μπάντοβιτς: Δε θέλω να με κρίνετε από τα χρώματα

Την πρώτη τους συνέντευξη Τύπου ως στελέχη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, έδωσαν σήμερα (20/1) ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Νταμπίζας. Στο πλαίσιο της συνέντευξης δήλωσαν αποφασισμένοι να πετύχουν και χωρίς υποσχέσεις πέραν της πολλής δουλειάς, δεν απέφυγαν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση. Μάλιστα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε η απάντηση του Σέρβου τεχνικού στην ερώτηση που αφορούσε τις ενστάσεις που υπάρχουν απ' τους οπαδούς της ΑΕΛ

προς το πρόσωπό του, λόγω του... ερυθρόλευκου παρελθόντος του!

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επεσήμανε: Β«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω πάθος και τρέλα με αυτό που κάνω και θέλω να πω ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε η ΑΕΛ να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκ. Πιστεύω ότι για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ δουλειά και εύχομαι στο τέλος να είμαστε χαρούμενοιΒ».

Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

-Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε στην ΑΕΛ στην πρώτη επαφή που είχε με τον Κώστα Πηλαδάκη:

Β«Η αλήθεια είναι ότι είχα μία επαφή με τον Κ. Πηλαδάκη. Συζητήσαμε κάποια πράγματα και η διαφωνία που υπήρχε ήταν με το γυμναστή. Όχι ότι είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί του αλλά ο κάθε προπονητής εμπιστεύεται και θέλει να δουλεύει με κάποια πρόσωπα που τα έχει εμπιστοσύνη. Έτσι στη δεύτερη επαφή που είχαμε μετά το ματς με την Καλλονή τα βρήκαμε και πλέον είμαι εδώΒ».

-Αν θα ενισχυθεί η ομάδα;

Β«Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Συζήτησα με τον πρόεδρο και θα έχουμε και μια άλλη κουβέντα αύριο για τα μεταγραφικά. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσειςν ακόμη, άσχετα εάν ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μαςΒ».

-Το μήνυμα προς τον κόσμο

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. η ομάδα είναι δική τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα ώστε να τους ευχαριστήσουμε.

-Τι σκοπεύει να αλλάξει άμεσα στην ομάδα;

Β«Όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε μια επιθετική ΑΕΛ. Το βάρος θα το ρίξουμε στην τακτική και πως θα μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί σε κλειστές άμυνεςΒ»

-Τι σχόλιο έχετε να κάνετε από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κόσμου της ΑΕΛ εκφράζει τις εξής ενστάσεις προς το πρόσωπό σας. Πρώτον, επισημαίνει τη μικρή προπονητική σας εμπειρία και δεύτερον τη προγενέστερη παρουσία σας σε ομάδες που θεωρεί ότι έπαιξαν ρόλο στον υποβιβασμό της ΑΕΛ, αλλά και δήλωσή σας σύμφωνα με την οποία θα είστε στη διάθεση του Ολυμπιακού;

Β«Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στις ικανότητές μου. Προσπαθώ πάρα πολύ. Ήμουν στην Κέρκυρα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν προπονητές που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα.

Εγώ είμαι εδώ για να πετύχω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον και σε μία χώρα με αξίες και πειθαρχία. Δε μπορώ να σβήσω το παρελθόν μο

Keywords
Τυχαία Θέματα