Κλαψ ΦΑΠ!

Κλαψ, κλαψ και πάλι κλαψ! Κλάψα απο τους ΑΕΚτσήδες γιατι περάσαμε και καλά με "πέτσινο" πέναλτι. Κλάψα από τους ατιτλούληδες που πάμε καρφί για τελικό και νικάμε την ΑΕΚ, ενώ αυτοί είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και τα δίνουν όλα για μια ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Εντάξει οι βάζελοι και οι γαύροι δεν νοιάζονται, αλλά βρήκαν ευκαιρία να αδειάσουν τη χολή τους.

Είπαμε, όμως, για όλα φταίνε οι γαύροι του βορρά, το Π.Ο.Θ (ποδοσφαιρικός όμιλος Θεσσαλονίκης), το κατεστημένο του ΠΑΟΚ,

η παράγκα του ΠΑΟΚ, τα ορκς, τα ούρουκ χάι, οι κλέφτες, ψεύτες και κομπλεξικοί Παοκτσήδες, οι πληρωμένοι διαιτητές τους, οι μπουγάτσες, οι Βούλγαροι, οι Τούρκοι και δεν ξέρω τι άλλο!Και όλα αυτά γιατί;

Επειδή τόλμησε ο επόπτης να δώσει ένα πέναλντι που θα μπορούσε και να μην το δώσει, αλλά δεν ήταν εδώ που τα λέμε και τόσο αισχρό. Και ξαφνικά όλοι ξεσηκώθηκαν. Απο τη μια στιγμή στην άλλη γίναμε μια μικρή κομπλεξική ομάδα (μπορεί ένας βλάξ να πεταχτεί και να πεί: μα είσαστε!!) του κατεστημένου (!!!) , μες στη βρωμιά και μπλα μπλα μπλα.

Εδώ που τα λέμε, αμα το έπαιρνε η ΑΕΚ το πέναλτι η ιστορία στο ντούκου και σας ξεσκίσαμε στην έδρα σας. Εγώ ένα έχω να πώ: ΦΑΑΑΠ. Αυτή η φάπα πόνεσε, έτσουξε πιο πολύ απο τις προηγούμενες. Εδω θίχτηκε ο "αγνός ΑΕΚτσής" και μην γνωρίζοντας πώς να αντιδράσει λέει ένα μας κλέψατε και άντε γεια. ΦΑΠΑ και κάτω. Ολους τους έτσουξε. Και όλοι τρέχουν να δικαιολογηθούν.

Και στο φινάλε: ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;

Ενα μαντήλι παίδες...
By chatz.

Keywords
Τυχαία Θέματα