Μπαρικέλο: Με έκοψαν λόγω μπάτζετ

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πιστεύει ότι η απόφαση της Williams να τον αντικαταστήσει με τον Μπρούνο Σένα πάρθηκε περισσότερο με οικονομικά κριτήρια, και όχι επειδή η αγωνιστική αξία του συμπατριώτη του βραζιλιάνου είναι μεγαλύτερη από τη δική του.

"Ο λόγος που δεν έμεινα στην Williams δεν ήταν η οδήγηση", τόνισε ο 39χρονος οδηγός στην εφημερίδα O Estado de S.Paulo.

"Ο Φρανκ [Γουίλιαμς] με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να μου λέει ότι είχαν αποφασίσει να υπογράψουν έναν άλλο πιλότο. Είναι γνωστό ότι η ομάδα έχει δυσκολίες με τον προϋπολογισμό της και έκαναν μία επιλογή που

ταίριαζε περισσότερο στις ανάγκες τους. Αυτό το καταλαβαίνω.

"Θα δούμε πώς θα διαχειριστούν οι Σένα και Μαλντονάντο το πρόβλημα ότι πρέπει να εξελίξουν το μονοθέσιο είναι δεν είναι αρκετά έμπειροι, αλλά οι μηχανικοί μού είπαν ότι θα έχουν ένα καλύτερο μονοθέσιο από αυτό που είχα εγώ".

Ο Μπαρικέλο σκέφτεται να μεταπηδήσει στις ΗΠΑ για την επόμενη σεζόν και θα κάνει δοκιμές με μονοθέσιο IndyCar αυτή την εβδομάδα.

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι ο μεγάλος στόχος του παραμένει να γυρίσει στην F1 στο μέλλον.

"Το όνειρο του να συμμετάσχω για 20ή σεζόν είναι ζωντανό ακόμα. Ποτέ δεν ξέρεις. Μερικές φορές τα πράγματα αλλάζουν και κάποιος σε καλεί για την ταχύτητα και την πείρα σου. Ο Ράικονεν και ο Σουμάχερ επέστρεψαν, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην μπορέσω κι εγώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα