Μπαρτζώκας: Νίκη με Κολοσσό

Στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ο Πανιώνιος, με τον τεχνικό του, Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει το σύνθημα για το διπλό.

"Σχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός διατήρησε τον πολύ καλό κορμό των ελλήνων παικτών και πρόσθεσε τρεις αξιόλογους Αμερικανούς. Προσωπικά μετά και την προσθήκη του ’λεξ Στέφεσον είμαι ικανοποιημένος από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου", είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας και συνέχισε...

"Σίγουρα ο Στέφεσον θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να προσαρμοστεί πλήρως στη φιλοσοφία μας. Από εκεί και πέρα εξυπακούεται πως θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ο Μάριος Μπατής, απ' την πλευρά του, είπε για το ματς της Ρόδου: "Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, όμως εμείς έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και με την προσθήκη του Στέφενσον έχουμε γεμίσει το ρόστερ μας. Δουλεύουμε αρκετό καιρό μαζί, όμως όλα φαίνονται στο γήπεδο και εκεί πρέπει να καταβάλουμε την ανάλογη προσπάθεια για να διεκδικήσουμε την νίκη. Καλό πρωτάθλημα χωρίς βία".

Keywords
Τυχαία Θέματα