Μπρον: Γιατί να μην συνεχίσουμε και το 2013 με τον Σουμάχερ;

Ο Ρος Μπρον επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας της Mercedes με τον Μίκαελ Σουμάχερ και μετά το τέλος του 2012, όταν λήγει η τρέχουσα συμφωνία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή F1 με τη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes GP, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν την επόμενη σεζόν η ομάδα και ο Σουμάχερ, ο οποίος τον προσεχή

Γενάρη θα γιορτάσει τα 43α του γενέθλια.

"Το συμβόλαιο περιλαμβάνει μία ακόμα σεζόν, αλλά σίγουρα αν και οι δύο κάνουμε μια καλή χρονιά, τόσο η ομάδα όσο ο Μίκαελ, τότε γιατί να μην συνεχίσουμε για άλλον έναν χρόνο;", δήλωσε ο Μπρον στο περιοδικό Autosprint.

"Ολα εξαρτώνται από το 2012. Στο μέσον της επόμενης σεζόν θα πάρουμε μια απόφαση από κοινού. Είμαι πολύ ήρεμος: έχουμε τα σχέδιά μας αυτή τη στιγμή και πραγματικά δεν πιστεύω ότι σκέφτεται να πάει οπουδήποτε αλλού".

Η τελευταία φράση του Μπρον συνδέεται με το σενάριο περί επιστροφής του Σουμάχερ στην Ferrari το 2013, στη θέση του Φελίπε Μάσα, προκειμένου ο γερμανός να κλείσει την καριέρα του με την ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε.

Παράλληλα, ο Μπρον ελπίζει η νέα δομή στο τεχνικό τμήμα της Mercedes να βοηθήσει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας του μονοθεσίου, μετά τις προσλήψεις στελεχών εγνωσμένης αξίας, όπως είναι ο Αλντο Κόστα και Τζεφ Γουίλις.

"Ο Γουίλις ασχολείται με την αεροδυναμική του μονοθεσίου και τις μετρήσεις, ενώ ο Κόστα θα διαχειρίζεται τη μηχανολογική πλευρά και την ενσωμάτωση όλων των στοιχείων στο πρότζεκτ.

"Ο Μπομπ Μπελ είναι ο τεχνικός διευθυντής και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα δουλεύει καλά μαζί. Το θέμα είναι ότι κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Τζεφ και ο Αλντο, δεν μπορούν να περιορίζονται μόνο στους ρόλους τους. Εχουν τους τομείς ευθύνης τους, αλλά θα ήταν χαζό να τους περιορίσουμε μόνο σε αυτούς.

"Ποτέ δεν έχω δουλέψει με αυτό τον τρόπο, ούτε στην Ferrari ούτε σήμερα στην Mercedes. Πρέπει να είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, εφόσον το επιθυμούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα