Χάμιλτον: Το πιο πιθανό είναι να μείνω στην McLaren

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στο θέμα της συνέχισης της συνεργασίας του με την McLaren και μετά το τέλος της σεζόν 2012, όταν λήγει η τρέχουσα συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα.

Ο βρετανός δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, καθώς πιστεύει ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην McLaren, με την οποία αγωνίζεται στην F1 από το 2007.

"Είμαι σε

θετική κατάσταση με τον εαυτό μου", είπε ο Χάμιλτον.

"Τα πράγματα γίνονται καλύτερα και απλώς θέλω να συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι, γιατί θα ήταν καλό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία για την αφοσίωσή μου στην ομάδα, όποτε δεν υπάρχει πραγματική βιασύνη να κάνουμε κάτι. Απλώς θα επικεντρωθώ στη χρονιά".

Σε πιο συγκεκριμένη ερώτηση για το αν πιστεύει ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην McLaren, ο 26χρονος πιλότος απάντησε: "Ναι, το πιστεύω και είμαι αισιόδοξος για αυτό.

"Ο Μάρτιν μού έχει ήδη μιλήσει για νέο συμβόλαιο, οπότε ξέρω ότι η πρόταση είναι εκεί και υποθέτω πως σε κάποια φάση θα βρούμε τον χρόνο να καθίσουμε για να το συζητήσουμε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθώ στην επόμενη σεζόν".

Ο Χάμιλτον προέρχεται από μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα φέτος, η οποία τον είδε να τερματίζει πίσω από team mate του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά όσα χρόνια συμμετέχει στην F1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζένσον Μπάτον έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με την McLaren για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα