Δ.Σ. την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν την Τρίτη (27/12) από τον Δημήτρη Γόντικα πως την Πέμπτη (29/12) θα συγκληθεί το Δ.Σ. για να συνεδριάσει στα γραφεία της εταιρείας με θέματα την παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα και την αποστολή επιστολών στους μετόχους για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/12, 17:00GR) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (27/12) στα μέλη του συμβουλίου.

Δύο θα είναι τα κυρίως θέματα προς συζήτηση. Πρώτον, η παράταση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, που έληγε στις 31 Δεκεμβρίου, κατά ένα μήνα και η αποστολή επιστολών στους μετόχους για να συνδράμουν οικονομικά την εταιρεία.

Αλλωστε, οι υποψήφιοι επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία, τόσο το πριγκιπικό fund, όσο και ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, περιμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου γύρω στις 15 Ιανουαρίου προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ετσι, ο Δημήτρης Γόντικας, που βλέπει ότι η κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ ζορίζεται επικίνδυνα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, απ' τη στιγμή που λεφτά δεν υπάρχουν, αναζητεί λύσεις μέσω των μετόχων, προκειμένου να συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα