Ενα μήνα εκτός ο Μπάστος της Λιόν

Χωρίς τον Μίτσελ Μπάστος θα αγωνίζεται για τον επόμενα ένα μήνα περίπου η Λιόν, όπως ο ίδιος ο παίκτης ανακοίνωσε μέσω του "Twitter". Ως εκ τούτου η γαλλική ομάδα θα υποδεχθεί την προσεχή Τετάρτη (3/11) την Ρεάλ Μαδρίτης στο Ζερλάν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.


Ο Μπάστος, ο οποίος αποτελεί στην τρέχουσα σεζόν παίκτη-"κλειδί" στην επιθετική γραμμή της γαλλικής ομάδας, έγραψε σήμερα στο "Twitter", χωρίς ωστόσο να

προσδιορίσει τη φύση του προβλήματος: "Κακά νέα, φίλοι μου. Είμαι τραυματίας και θα μείνω εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες...".

Αύριο (29/10) οι "λιονέ" υποδέχονται την Σεντ Ετιέν για το γαλλικό πρωτάθλημα και ακολουθεί την Τετάρτη ο δεύτερος αγώνας με την "βασίλισσα" για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Μαδριλένους να έχουν πανηγυρίσει την προηγούμενη εβδομάδα τη νίκη με 4-0.

Αυτό το διάστημα η Λιόν στερείται των υπηρεσιών και του Λισάντρο Λόπες, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Η συμμετοχή του Αργεντινού επιθετικού στον αγώνα με τους "μερένγκες" είναι αμφίβολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα