"Επεσε η Ντόρτμουντ, αλλά το πιστέψαμε..."

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι τώρα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ βρίσκεται στημένος στον τοίχο από τη σκληρή κριτική που του ασκείται. Τώρα, έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αφού η Μαρσέιγ βρίσκεται ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο γάλλος τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν πέταξαν λευκή πετσέτα σε κανένα σημείο του αγώνα με την Ντόρτμουντ, τονίζοντας όμως πως οι γηπεδούχοι "έπεσαν" σε απόδοση στο διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

"Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο, όταν κερδίζεις. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε. Στο πρώτο

ημίχρονο είχαμε πολλές δυσκολίες, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πετύχουμε γκολ στις καθυστερήσεις, κάτι που αποδείχτηκε πολύ σημαντικό. Αν πηγαίναμε με 2-0 στα αποδυτήρια, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα", είπε αρχικά ο γάλλος και συνέχισε...

"Είναι αλήθεια πως η απόδοση της Ντόρτμουντ έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ επιθετικοί στην επανάληψη. Αυτό που πετύχαμε ήταν εξαιρετικό. Ανατρέψαμε τα δεδομένα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Μετατρέψαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό σε μία κακή παρένθεση. Γράψαμε ιστορία και είναι σπουδαίο επίτευγμα η πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα