Ετοιμη να τον... πνίξει στα Πηγάδια!

Μέχρι στιγμής, η Skoda Ξάνθη έφτασε πολύ κοντά στην πηγή στους τρεις αγώνες με μεγάλους αντιπάλους που έδωσε (ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ), ωστόσο δεν κατάφερε να πιεί νερό. Κάτι το οποίο, όμως φιλοδοξεί να κάνει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον οποίο και υποδέχεται στα Πηγάδια.

Οι Θρακιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση το Σάββατο και κατόπιν ο Μαρίνος Ουζουνίδης

έβγαλε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους πράσινους.

Μοναδικό, ουσιαστικό πρόβλημα, είναι η απουσία του Σπύρου Βάλλα, ο οποίος είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για λίγα παιχνίδια, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο νεαρός Παύλος Καθάριος που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση.

Οι Ακρίτες θεωρούν ότι βάσει του ποδοσφαίρου που έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής, δεν έχουν πάρει τους ανάλογους βαθμούς και κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός θέλουν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Μανώλη Μπέρτο, Δημήτρη Κομεσίδη, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Σταύρο Σταθάκη, Μιχάλ Στάσιακ, Κώστα Φλίσκα, Ρικάρντο Ντάνι, Εμίλ Ντίκα, Θόδωρο Βασιλακάκη, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μάουρο Πόι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Δημήτρη Σουάνη, Βλάση Καζάκη, Μάρκο Μαρκόφσκι και Μπογκντάν Μάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα