Δείπνο στην Ακαδημία Πλαταμώνα

Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ακαδημίας Πλαταμώνα αλλά και στην διοίκηση παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης ιδιοκτήτης εστιατορίου της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μιχωλός κάλεσε την ομάδα του Πλαταμώνα στο εστιατόριό του «Κυματολήγη», δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του.

Το παρών εκτός από τους ποδοσφαιριστές έδωσαν οι προπονητές Σάκης Λιάγκας, Γιώργος Λιόλιος, Κώστας Γρηγοριάδης αλλά και αρκετά από τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλή τον πρόεδρο του συλλόγου, Θανάση Κουταλιά. Μάλιστα, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων υποσχέθηκε

πως η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους ποδοσφαιριστές πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην φετινή προσπάθεια της Ακαδημίας Πλαταμώνα στη Δ’ Εθνική.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε στη συνέχεια η Ακαδημία Πλαταμώνα:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και η διοίκηση της Ακαδημίας Πλαταμώνα ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του Ρεστωράν «ΚΥΜΑΤΟΛΗΓΗ», αλλά και φίλο του συλλόγου κ. Δημήτρη Μιχωλό για το δείπνο που παρέθεσε στην ποδοσφαιρική ομάδα και στην διοίκηση το βράδυ της Παρασκευής, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται.

Για το Δ.Σ.Ο Πρόεδρος Θανάσης Κουταλιάς».

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα