Φερέιρα: Να μην δώσουμε πίσω το δώρο!

18:24 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Παρατηρήσεις για την κακή εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά και παραινέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για να μην επιστρέψουν πίσω το... αναπάντεχο δώρο που δέχθηκαν από τον Ολυμπιακό, περιελάμβανε η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα

στους πράσινους, στο περιθώριο της σημερινής (9/1) προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Τετ α τετ με Λέτο και Κουίνσι.

"Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με την Κέρκυρα και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή", τούς είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Κερδίσαμε οριακά με 1-0 και δεν ήμασταν όσο παραγωγικοί θα έπρεπε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να χάναμε βαθμούς με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε".

Στη συνέχεια, ο Φερέισα στάθηκε στο... δώρο που έκανε ο Ολυμπιακός στους πράσινους με την ισοπαλία κόντρα στην Δόξα, λέγοντας: "Μας έκανε ένα ωραίο δώρο ο Ολυμπιακός, όπως μας είχε κάνει και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να προσέξουμε και να το κρατήσουμε και να μην το δώσουμε πίσω. Δεν θα χαριστεί κανείς σε εμάς".

Καταλήγοντας, ο 65χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, επισημαίνοντας: "Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση και να δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΣ".

Συστάσεις σε Λέτο, τα είπε και με Κουίνσι
Παράλληλα, ο Φερέιρα είχε μετά την προπόνηση τετ α τετ με τον Λέτο, στον οποίο έκανε κάποιες συστάσεις, προκειμένου να είναι πιο ήρεμος και πιο απλός στο παιχνίδι του. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός τα είπε και λίγο με τον Κουίνσι, ώστε να δει αν είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα