Φορτσάρει ο Τοτσέ για Τούμπα

Ενα ακόμη επιθετικό όπλο στην φαρέτρα του θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς την Δευτέρα (24/10) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Τοτσέ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι των πρασίνων με τον Δικέφαλο του Βορρά, το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (30/10, 19:30GR).

Τα ευχάριστα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού

στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ήρθαν από το μέτωπο του Τοτσέ. Ο Ισπανός επιθετικός αποθεραπεύττηκε πλήρως, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Πορτογάλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους "λαβωμένους", ο Πετρόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες ακολούθησε και σήμερα ατομικό, αλλά από την Τρίτη (25/10) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, κάτι που θα συμβεί και με τους Μπουμσόνγκ, Κοτσόλη, οι οποίοι θα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στον αντίποδα, εκτός από την αναμέτρηση της Τούμπας θα παραμείνουν οι τραυματίες Βύντρα, Ρούντολφ, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση, οι έντεκα που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη και ο Καντέ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπουμσόνγκ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα