Γιάκομπς: Παίζουμε με... άλλη ΑΕΚ

Μπερδεμένος από την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά σίγουρος πως αυτή βελτιώθηκε μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Αντερλεχτ, ’ριελ Γιάκομπς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ

είχε μία δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα λόγω της εξέλιξης που είχε αυτό στην Ελλάδα. Η αρχή ήταν λίγο δύσκολη, καθώς όταν ήρθε σε εμάς δεν είχε αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Γνωρίζουμε επίσης ότι έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από το Παναθηναϊκό που είναι πρώτος στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Γι’ αυτό λοιπόν τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν μοιάζουν αξιόπιστα", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Υπήρξε μία αλλαγή προπονητή, η οποία έδωσε στην ομάδα κάποια σταθερότητα. Αυτό μπορεί να μην αντανακλάται στο Europa League, αλλά είναι κάτι που φαίνεται από την θέση που έχει η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι και θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα