Γκαγκαλούδης: Ούτε ο Ομπράντοβιτς...

Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Μαρούσι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος τόνισε μετά την ήττα από την Καβάλα, πως "...και ο Ομπράντοβιτς να ήταν στον πάγκο μας, δεν θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση".

Ο Γκαγκαλούδης αναφέρθηκε αρχικά στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της Καβάλας: "Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν και φέτος, όπως και πέρυσι ο κόσμος της Καβάλας, που με αγάπησε

και τον αγάπησα στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα εδώ".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δεινή θέση που βρίσκεται το Μαρούσι και τόνισε χαρακτηριστικά: "Το Μαρούσι θα σας πω ότι βρίσκεται ένα βήμα από το γκρεμό! Ξέρω ότι τα έχετε ακούσει αυτά κι’ άλλες φορές. Αυτή η ομάδα δεν ξέρει κανείς πως θα παρουσιάζεται από εδώ και πέρα και ποιοι ή με πόσους παίκτες θα παίζει. Για την κατάσταση αυτή δε φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Και ο Ομπράντοβιτς να κάθονταν στον πάγκο μας, δε θα μπορούσε κάτι να κάνει. Όσο αντέχουμε θα παίζουμε.

Για μας, για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και της ομάδας μας. Σήμερα αντέξαμε μόλις 22 λεπτά. Πέντε παίκτες ήμαστε, πόσο να αντέχαμε και δεν ήμαστε και τεκνά, έχουμε περάσει τα 33 μας!"

Keywords
Τυχαία Θέματα