Γκαρσία: Δικαιούμαστε έναν τίτλο

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την πρόκριση στην 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δικαούται έναν τίτλο, για την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της ΑΕΚ και υπογράμμισε πως βήμα βήμα ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει στους στόχους του.

Ο Γκαρσία μίλησε στην εφημερίδα SportDay

και σχολίασε επίσης πως, αν ο ΠΑΟΚ βελτιωθεί στην επίθεση, μπορεί να φτάσει ψηλά:

Τι μέτρησε περισσότερο και ο ΠΑΟΚ κέρδισε; Ποια στοιχεία οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση;

Β«Σε αυτό το παιχνίδι τα πήγαμε πολύ καλά αμυντικά. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μας λείπει να παίζουμε ακόμα περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά. Πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροιΒ».

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και στο Κύπελλο και τώρα έχουν συγκεντρωθεί πολλά δύσκολα παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Θα τα καταφέρετε;

Β«Αλήθεια είναι ότι κάθε φορά τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο και πάνω απ' όλα είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Κάνουμε καλή δουλειά και όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα αποτελέσματα. Λέω και πάλι όμως ότι πρέπει να βελτιωθούμε έχοντας την μπάλα στα πόδια. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιροΒ».

Νιώθεις ότι αυτή η ομάδα δικαιούται έναν τίτλο και τώρα υπάρχει μία καλή ευκαιρία με το Κύπελλο;

Β«Ναι, το αξίζουμε και το δικαιούμαστε. Χθες κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βελτιωθούμε. Ετσι θα κερδίσουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδοΒ».

Η ομάδα άλλαξε. Εφυγαν σπουδαίοι παίκτες και ανεβαίνουν πιο νεαροί. Σου αρέσει αυτό ή μήπως πέφτει η ποιότητα;

Β«Οι νεαροί είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά μου μένει λίγη καριέρα ακόμα. Αυτό συμβαίνει και με άλλους. Βλέποντας τους νεαρούς, καταλαβαίνω πως σιγά σιγά πρέπει να αποχωρήσουμε. Αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Τι να κάνουμε;Β»

Απέναντι στον Πανιώνιο τι στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει;

Β«Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε. Ξέρουμε ότι πολλές ομάδες έρχονται στην Τούμπα και παίζουν κλειστά. Και εμένα, τώρα που είναι να αποσυρθώ, συνέχεια με μαρκάρουν πιο στενά. Αυτές οι ομάδες όμως που παίζουν έτσι θα χάσουνΒ».

Πάμπλο, ο κόσμος εξιτάρεται στην ιδέα ενός τελικού με τον Ολυμπιακό. Αυτό φώναζαν και στο γήπεδο…

Β«Κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει στον τελικό. Να δούμε κι αν ο Ολυμπιακός θα φτάσει εκεί. Αν φθάσουμε και εμείς… Εχουμε μπροστά μας ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πάμε βήμα βήμαΒ».

Υπάρχει η αίσθηση ότι από τον ΠΑΟΚ θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο μαζί σου. Εσύ πώς θα αντιδράσεις σε αυτό το ενδεχόμενο;

Β«Εγώ είμαι ήρεμος, πολύ ήρεμος. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε Κυριακή, σε κάθε αγώνα, για να κερδίζουμε κάθε ματς. Το υπόλοιπο ας έρθει μόνο του. Ας έρθει με το καλόΒ».

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς; Τι προτιμάς σε σχέση με του

Keywords
Τυχαία Θέματα