Ανατροπή και στα... πέναλτι οι Φλέιμς

Οι Κάλγκαρι Φλέιμς έμειναν πίσω στην κανονική διάρκεια και στα... πέναλτι, αλλά πήραν δύο βαθμούς στην έδρα των Λος Άντζελες Κινγκς.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1. Στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Dustin Brown άνοιξε το σκορ για τους «βασιλιάδες». Μάλιστα το 1-0 διαμορφώθηκε μόλις 3:28 ύστερα από την έναρξη του αγώνα.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως, ο Jarome Iginla, αρχηγός των «φλογών» ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ έμεινε σε χαμηλό επίπεδο, αφού ο Jonathan Quick (24 απ.) και Mikka Kiprusoof (31 απ.) βρέθηκαν

σε καλή βραδιά μπροστά από τις εστίες τους.

Μάλιστα το 1-1 αποτέλεσε σκορ του 60λεπτου και της παράτασης, οπότε απαιτήθηκαν τα πέναλτι. Σε αυτά, ο Justin Williams σκόραρε πρώτος, αλλά οι Olli Jokinen και Michael Cammalleri ανέτρεψαν την κατάσταση και πρόσφεραν τον επιπλέον βαθμό στους Φλέιμς. Έτσι συμπλήρωσαν 50, κατατάχθηκαν στην 11η θέση της δυτικής περιφέρειας και απέχουν δύο βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Λος Άντζελες περιορίστηκε στον βαθμό της παρηγοριάς και ανέβηκε στους 56 συνολικά, έναν λιγότερο από τους πρωτοπόρους της Pacific, Σαν Χοσέ Σαρκς. Συνολικά οι Κινγκς διατηρούν την έβδομη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα