Η γρίπη δεν σταμάτησε τον Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε άρρωστος, αλλά σημείωσε 31 πόντους και οδήγησε τους Μαϊάμι Χιτ στη νίκη με 98-87 επί των Λος Αντζελες Λέικερς. Αντίθετα, μεγάλο ντέρμπι έγινε στη Γιούτα με τους Μάβερικς να βάζουν τέλος στο νικηφόρο σερί των Τζαζ.

Οσοι περίμεναν ότι θα παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό ντέρμπι στο Μαϊάμι σίγουρα απογοητεύθηκαν, καθώς οι Χιτ έφτασαν άνετα στη νίκη. Η ίωση που ταλαιπωρούσε τον Λεμπρόν Τζέιμς πριν από το ματς δεν φάνηκε να τον επηρεάζει.

Ο άσος

των Χιτ έπαιξε και για τον απόντα Ντουέιν Ουέιντ, τελειώνοντας το ματς με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Αξιος συμπαραστάτης του Λεμπρόν ο Μπος με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ καλή απόδοση είχαν ακόμη οι Μπατίερ και Τσάλμερς.

Αντίθετα, οι Λέικερς δεν έπιασαν καλή απόδοση. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν άστοχος και παρά τους 24 πόντους που σημείωσε δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Λος Αντζελες.

Το ντέρμπι της ημέρας έγινε, πάντως, στη Γιούτα, όπου οι Μάβερικς έσπασαν το νικηφόρο σερί των Τζαζ, οι οποίοι έψαχναν την τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία τους. Οι πρωταθλητές, όμως, είχαν αντίθετη γνώμη και έφυγαν νικητές από τη Γιούτα με 94-91.

Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη και παρότι ο Νοβίτσκι έμεινε στα χαμηλά (12 πόντοι), οι Μαβς βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το διπλό. Ο Σον Μάριον με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, οι οποίοι είχαν τρεις παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την άλλη μεριά, Τζέφερσον και Μίλσαπ έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα.

Τέλος, ντέρμι έγινε και στο Χιούστον με τους Ρόκετς να γλιτώνουν το έμφραγμα στην παράταση, όπου επικράτησαν με 90-88. Το νικητήριο καλάθι σημείωσε ο Ντάλεμπερτ, 11 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Στην εκπνοή, ο Μπελινέλι έχασε την ευκαιρία για τους Χόρνετς, ώστε να στείλουν το ματς σε δεύτερη παράταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα