"Γκάζια" Μποροβήλου στους παίκτες του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης σε 6 αγώνες πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη και η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η διοίκηση, σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, με τον Γιώργο Μποροβήλο να δίνει το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (3/11) και με σκληρά λόγια προς τους κυανοκίτρινους να τους θέτει προ των ευθυνών τους!

"Οποιος έχει πρόβλημα με την ομάδα να μας το πει και να φύγει. Θέλουμε να βλέπουμε παίκτες με πάθος, που θα ιδρώνουν για τη φανέλα και θα ματώνουν μέσα στο γήπεδο! Μέχρι τώρα βλέπουμε αδιαφορία" είπε ο πρόεδρος του

Αστέρα απευθυνόμενος στους παίκτες και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να αλλάξετε συμπεριφορά από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν μιλάω για τακτικές και συστήματα, αυτά είναι θέματα του προπονητή. Μιλάω για την εικόνα που παρουσιάζετε στους οπαδούς μας. Αυτή δεν μας αρέσει καθόλου και πρέπει να διορθωθεί".

Καταλήγοντας, ο Μποροβήλος γνωστοποίησε στους παίκτες ότι στις εξέδρες της Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο νέος τους προπονητής, λέγοντάς τους: "Να δείξετε απόλυτο σεβασμό στον Στάικο που θα καθοδηγήσει την ομάδα και να ξέρετε ότι ο νέος σας προπονητής θα είναι στο γήπεδο την Κυριακή και θα σας βλέπει"!

Keywords
Τυχαία Θέματα