Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φούλαμ το Αμβούργο την Πέμπτη (29/04, 22:05GR) για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Europa League

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε Λίβερπουλ και Λονδίνο θα κριθεί την Πέμπτη (29/04, 22:05GR) ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Europa League. Η Λίβερπουλ, μετά την εκτός έδρας ήττα με 0-1, υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, με στόχο την ανατροπή, ενώ η Φούλαμ φιλοξενεί το Αμβούργο, με το -0-0 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1 ο α’ αγώνας)

Το τελευταίο της χαρτί για να μην χαρακτηριστεί αποτυχημένη η φετινή σεζόν παίζει η Λίβερπουλ, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, την ώρα που η Ατλέτικο καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην περσινή σεζόν στη φάση των ομίλων του Champions League, με την αναμέτρηση του Ανφιλντ να λήγει ισόπαλη 1-1.

Η μοναδική ομάδα που έφυγε με τη νίκη από το Μέρσεϊσαϊντ, ύστερα από εντός έδρας νίκη της με 1-0, ήταν η Μπενδίκα για το Champions League της περι

Keywords
Τυχαία Θέματα