Ηρθε η ώρα να γεμίσουν τις μπαταρίες...

Εχοντας αφήσει πίσω του τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Champions League, ο Ολυμπιακός εδώ και περίπου ένα μήνα κάνει... κοιλιά.

Ξεκίνησε λίγο πριν τις γιορτές και συνεχίζει και μετά από αυτές, με τον Ολυμπιακό να μετράει πλέον τέσσερα διαδοχικά ματς (με ΠΑΣ, Ατρόμητο, Δόξα και Λεβαδειακό), στα οποία παρουσιάζει κακή αγωνιστική

εικόνα.

Δίχως ξεκάθαρο σχέδιο ανάπτυξης στο παιχνίδι του, χωρίς όρεξη και φαντασία. Σαν να έχουν... ξεθυμάνει οι μπαταρίες της μηχανής και χρειάζονται επειγόντως γέμισμα για να ξαναλειτουργήσει.

Το θετικό για τους ερυθρολεύκους είναι πως μόνο σε ένα από αυτά τα ματς (με τη Δόξα) είχαν απώλειες, ενώ θα μπορούσαν να έχουν περισσότερες.

Σαφώς και γι' αυτό ευθύνεται ο Βαλβέρδε, που όπως αποθεώνεται στις επιτυχίες, έτσι θα δεχθεί την κριτική τώρα, που η ομάδα δεν.. περπατάει. Ο βάσκος δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο.

Ελλειψη κινήτρου; Ελλειψη συγκέντρωσης; Κούραση; Την απάντηση μόνο ο ίδιος την ξέρει. Οπως μόνο αυτός ξέρει πως να επαναφέρει την ομάδα του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τέτοια, που έχει ήδη δείξει και περιμένουν πάλι να δουν οι φίλοι του.

Το ντεφμορμάρισμα φάνηκε ξεκάθαρα και κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου χρειάστηκε αρχικά την τύχη για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Λεβαδειακού για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο Μιραλάς.

Με εξαίρεση τον Μανιάτη, που ήταν πάλι εξαιρετικός, και τον Ιμπαγάσα, που μπορεί να μην ήταν σούπερ, αλλά οι πάσες του είναι από... χρυσάφι, οι υπόλοιποι υστέρησαν λίγο ή περισσότερο.

Ο Μαρκάνο πήγαινε από γκέλα σε γκέλα, παρασύροντας και τον Μέλμπεργκ, αλλά και την γενικότερη αμυντική λειτουργία, που έδωσε πολλά δικαιώματα στον Λεβαδειακό. Αν ήταν πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Παράσχου, η γκέλα δεν ήταν μακριά.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως το ντεφορμάρισμα συνέπεσε με ένα ευνοϊκό πρόγραμμα.

Από εδώ και στο εξής όμως δεν θα είναι και στις επόμενες 40 μέρες θα κριθούν σχεδόν τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακολουθεί ματς στα Πηγάδια, μετά έχει ντέρμπι σε Τούμπα, μετά ΑΕΚ, μετά ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό.

Ενδιάμεσα θα έχει και τα παιχνίδια με τη Ρούμπιν ή ακόμα περισσότερα ευρωπαϊκά αν προκριθεί.

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν τα βγάζει πέρα και η βελτίωση είναι απαραίτητη. Αφοσίωση, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά είναι τα τρία πρώτα βήματα. Τα υπόλοιπα οφείλει να τα βρει ο Βαλβέρδε με τους παίκτες του στο Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα