Πάντα Νο 1 ο Σηφάκης, σενάριο για Οτσόα

14:00 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε στη χθεσινή (4/1) συνέντευξη Τύπου πως δεν του αρέσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση τερματοφύλακα, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η διοίκηση. Ο Μιχάλης Σηφάκης βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γκιγιέρμο Οτσόα προτάθηκε εκ νέου.

Εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα όσον αφορά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό.

Προτεραιότητα έχει το θέμα του τερματοφύλακα και η διοίκηση των ερυθρολεύκων επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών προέκυψε απόκλιση στο οικονομικό, αλλά θα ακολουθήσει νέα κουβέντα και σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών τότε ο διεθνής τερματοφύλακας θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Σηφάκης είναι ελεύθερος τυπικά από το καλοκαίρι αλλά η διοίκηση του ’ρη δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει από τώρα. Σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις παίζει και ο τραυματισμός του παίκτη, αλλά και ο χρόνος που θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, ο μεξικανός Γκιγιέρμο Οτσόα προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό. Ο Οτσόα, που έπαιξε δυνατά την προηγούμενη σεζόν, ανήκει στην Αζαξιό και θέλει να φύγει καθώς η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως το τελευταίο σενάριο δεν επιβεβαιώνεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία από το εξωτερικό κοιτάει τις περιπτώσεις των Καμενί και Αντούχαρ. Περιπτώσεις όμως, που έχουν ατονήσει εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων των δύο τερματοφυλάκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα