Πρώτη 100άρα και +48 ο ΟΣΦΠ!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους, όπως οι Λούκας, Κέσελ, Γκετσεβίτσιους και Χάουαρντ, ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο κλειστό της Γλυφάδας, επικρατώντας 105-57 του Ικαρου Καλλιθέας για την 9η αγωνιστική της Α1.

Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού το σκορ... μιλάει από μόνο του. Η αναμέτρηση μετατράπηκε από πολύ νωρίς σε ευκαιρία για... ξεμπούκωμα για τους ερυθρόλευκους, που τις τελευταίες εβδομάδες έδωσαν κάποια κρίσιμα

παιχνίδια, ειδικά για την Euroleague.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ξεκούρασε στο μέτρο του δυνατού αρκετούς παίκτες και έδωσε τη δυνατότητα σε άλλους με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να πάρουν λεπτά στο παρκέ.

Οσον αφορά τη διακύμανση του σκορ, τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν από το πρώτο δεκάλεπτο (18-25), αφού οι παίκτες του Αρη Λυκογιάννη... απλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 31-53 και αν μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για τον Ολυμπιακό, είναι ότι οι παίκτες του Ιβκοβιτς έδειξαν διάθεση να παίξουν μπάσκετ και να τρέξουν, ακόμα και όταν πρακτικά δεν είχε και τόση σημασία.

Το μοναδικό ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά ήταν το αν θα κατάφερναν οι πειραιώτες να πετύχουν την πρώτη 100άρα τους στην Α1, κάτι που έγινε 2'07'' πριν το τέλος με βολή του Παπανικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα