Καλαφατάκης: Χωρίς άγχος με ΠΑΟ

Ενα δυνατό κρας τεστ περιμένει τον ΚΑΟΔ στη 2η αγωνιστική της Α1, στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς Καλαφατάκης υποστήριξε πως μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα του από την... άνιση μάχη με τους πρωταθλητές.

"Το παιχνίδι αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να το ευχαριστηθούν. Θα είναι μία γιορτή για την Δράμα

και του φιλαθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια βάσει αποτελεσμάτων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο το όμορφο θέαμα που θα του προσφέρουν οι δύο ομάδες", είπε χαρακτηριστικά.

Απ' την πλευρά του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε: "Από τέτοια παιχνίδια ομάδες σαν την δική μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα, μια και δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος. Αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης μόνο να κερδίσεις έχεις , όχι τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά πολύ περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Θα είναι άλλωστε μια πολύτιμη εμπειρία για τους συμπαίκτες μου , πολλοί εκ των οποίων θα αντιμετωπίσουν πρώτη φορά μια τόσο ποιοτική ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα