Καραγεωργίου: Χρειαζόμαστε και τύχη για να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό

"Χρειαζόμαστε τον παράγοντα τύχη με το μέρος μας όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και από εκεί και πέρα να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα". Με τα παραπάνω λόγια, ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε το στίγμα του ενόψει του αυριανού αγώνα του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

"Δεν μας φτάνει μόνο το καλό ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς, διότι έχουμε βάλει ψηλότερα τον πήχη. Πιστεύουμε όμως οτι οι βαθμοί θα έρθουν", τόνισε στη Nova, ο Νίκος Καραγεωργίου, αναφορικά με την μέχρι στιγμής πορεία του Εργοτέλη.

Μιλώντας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός των Κρητικών, τόνισε: "Οπωσδήποτε το παιχνίδι του Σαββάτου έχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και θα είναι τεράστια επιτυχία αν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι. Παρόλαυτα εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε παιχνίδι και αν παίζουμε, όπως είναι και αυτό του Σαββάτου".

Για το γεγονός ότι στα τελευταία 5 χρόνια ο Εργοτέλης έχει νικήσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είπε: "Εχουμε παίξει καλά πολλές φορές στο Ολυμπιακό Στάδιο και ιδιαίτερα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή κάποια συγκηρία το γεγονός ότι κερδίσαμε στα τελευταία πέντε χρόνια δύο φορές. Αυτό όμως είναι στο παρελθόν και στην ιστορία. Δεν περνάει καθόλου από το μυαλό μας".

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους πράσινους, σχολίασε: "Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε στο παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε τον παράγοντα τύχη με το μέρος μας όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και από εκεί και πέρα να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Εχοντας αυτά τα στοιχεία, μπορεί να καταφέρουμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αν κερδίσουμε θα είναι τεράστια επιτυχία"

Keywords
Τυχαία Θέματα