Πάντελιτς: Ετσι γίνεσαι πρωταθλητής

Τον τρόπο για να γίνει μία ομάδα πρωταθλήτρια εξήγησε ο Μάρκο Πάντελιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Ο σέρβος επιθετικός των ερυθρολεύκων τόνισε πως για να φτάσει κάποιος στην κορυφή θα πρέπει να καθαρίζει με νίκες τα θεωρητικά "μικρά" παιχνίδια, όπως αυτό, που ακολουθεί με τον Πανιώνιο και να μην χάνει στα ντέρμπι, όπως αυτό που προηγήθηκε με την ΑΕΚ. Ο Πάντελιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς της Νέας Σμύρνης, καθώς

όπως τόνισε η ψυχολογία των πειραιωτών είναι πολύ καλή μετά τη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

"Μετά από το 1-1 με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα, που θέλαμε τη νίκη, ήρθε νίκη με την Ντόρτμουντ στο Champions League με 3-1. Πλέον, πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και για εμάς αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε αρχικά ο Πάντελιτς.

Για το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Αυτά τα μικρά παιχνίδια είναι που σου δίνουν το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις το 100%, αλλά πρέπει να έχει μια ομάδα πάνω από 80% επιτυχίας. Από εκεί και πέρα, στα ντέρμπι πρέπει να νικάς ή το χειρότερο ισοπαλία και έτσι γίνεσαι πρωταθλητής".

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποια είναι η άποψη του για τον Πανιώνιο: "Φέτος παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Όμως, πρέπει να είμαστε σίγουροι στον εαυτό μας και να πιστεύουμε στη νίκη μέχρι το τέλος. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Κάποιες φορές πρέπει να παίζεις έξυπνα, γιατί μπορεί ένα γκολ να δώσει τους τρεις βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα