Κετσπάγια: Θέλω νίκη, όχι εκδίκηση

Ο Τιμούρ Κετσπάγια για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του επανέλαβε πως στόχος της Γεωργίας στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Εθνική μας είναι η νίκη, όχι όμως επειδή έχει ο ίδιος προσωπικούς λογαριασμούς με τους Ελληνες, αλλά γιατί θέλει να τελειώσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις στον όμιλο και επειδή είναι μεγάλο κίνητρο να νικάς μια πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης!

"Σ' αυτό το ματς δεν έχουν θέση οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχω με τους Ελληνες, τον Ολυμπιακό,

την ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, εγώ, απλά, θέλω να κερδίσουμε", ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε σημερινές (9/10) του δηλώσεις και πρόσθεσε:

"Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο. Μην ξεχνάτε πως σ' αυτό το ματς μας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε μία ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας κατέληξε λέγοντας: "Τα πράγματα για μένα είναι ξεκάθαρα, θέλω τη νίκη και δεν με ενδιαφέρει τι αποτέλεσμα θέλουν οι Ελληνες ή πως θα αγωνιστούν, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε, δεν πρόκειται να δω αυτό το ματς ως την ευκαιρία να δοκιμάσω σχήματα εν όψει προκριματικών Μουντιάλ, θέλω να κερδίσω".

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάνο Ανανίτζε και ο Αλεξάντρ Κομπακχίτζε είναι τραυματίες και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα αγωνιστούν, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με τον Νικόλοζ Γκελασβίλι, που είναι αμφίβολος.

Keywords
Τυχαία Θέματα