Κωστένογλου: Δεν θέλω δικαιολογίες, όταν δεν κερδίζουμε

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες του στο περιθώριο της σημερινής (15/1) προπόνησης στα Σπάτα, τονίζοντάς τους μεν ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθειά τους στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη, ωστόσο τους είπε πως δεν θέλει να ακούει δικαιολογίες για τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, από την στιγμή που η ομάδα δεν κέρδισε. Πρόβλημα με Κάλα ενόψει ΠΑΟΚ.

"Παράπονο από την προσπάθεια σας και όσα είδα στο ματς δεν έχω. Όταν δεν κερδίζουμε βέβαια είμαστε στεναχωρημένοι. Ετσι πρέπει. Όμως, εγώ είδα ότι όλοι προσπαθήσατε, βελτιώσατε το παιχνίδι της ΑΕΚ και κάναμε μια καλή εμφάνιση", τους είπε αρχικά ο Κωστένογλου για να προσθέσει:

"Αυτό που δεν θέλω είναι όταν δεν κερδίζουμε να λέμε δικαιολογίες. Ειδικά να βγάζουμε πάντα προς τα έξω το οικονομικό πρόβλημα. Το ξέρουμε ότι υπάρχει, το ξέρει και ο κόσμος. Εσείς όμως πρέπει να είστε επαγγελματίες. Και είστε επαγγελματίες μέχρι και σήμερα. Αυτό μου δείχνετε και δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια σας.

Αλλά όχι δικαιολογίες το οικονομικό όταν έχουμε 18 τελικές και δεν βάζουμε γκολ. Δηλαδή, δεν είχαμε καθαρό μυαλό όταν έπρεπε να βάλουμε το γκολ και σκεφτόμασταν τα λεφτά. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη, με τον Νίκο Κωστένογλου να μετρά απώλειες. Δεδομένη φαίνεται να είναι εκείνη του τραυματία Νίκου Καράμπελα, ο οποίος, μαζί με τον Εγγλέζου έκαναν φυσιοθεραπεία.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα αντιμετωπίζουν και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με τον Χουάν Κάλα. Αμφότεροι δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των υπολοίπων (όσοι έπαιξαν απέναντι στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία), αφού ένιωσαν ενοχλήσεις στη μέση και στους κοιλιακούς αντίστοιχα. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί εκ νέου στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα