Λεονάρντο: Να βρεθεί κάποιος...

Με αγωνία παρακολουθούν και οι παίκτες της ΑΕΚ τις διοικητικές εξελίξεις (;) στην ομάδα, ελπίζοντας πως σύντομα θα βρεθεί μια βιώσιμη για τον σύλλογο λύση.

Ο Λεονάρντο, αφού ξεκαθάρισε πως δουλειά του είναι να... στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και όχι να μιλάει για διοικητικά - οικονομικά, ευχήθηκε να βρεθεί σύντομα η καλύτερη δυνατή λύση για την Ενωση.

"Δεν

θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ, για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε".

Από το AEKshop της Νέας Φιλαδέλφειας, ο βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κόμματι, αλλά και στη σημασία που έχει για τους παίκτες η στήριξη του κόσμου.

"Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε.

Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης".

Keywords
Τυχαία Θέματα