Λινάρδος: Αγάπα αυτούς που έχεις...

Στην κατάσταση που επικρατεί στο Μαρούσι αναφέρθηκαν οι προπονητές της ομάδας των Βορείων Προαστίων και της Καβάλας, Νίκος Λινάρδος και Δημήτρης Πρίφτης, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Νίκος Λινάρδος (προπονητής Αμαρουσίου):
"Συγχαρητήρια στην Καβάλα τον τελευταίο χρόνο, γιατί ο Δημήτρης (σ.σ. Πρίφτης) ήταν και πέρυσι. Ήμασταν το αουτσάιντερ, το γνωρίζαμε. Δεν έχω παράπονο. Προσπαθήσαμε. Κάποιες φορές οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής δεν σε βολεύουν.

Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε κάποια συστήματα. Κάναμε 18 λάθη, μπορούμε να τα διορθώσουμε. Αναγκάζομαι και παίζω με παίκτες που δεν είναι οι ιδανικότεροι στη θέση τους. Υπόσχομαι καλύτερη συνέχεια έπειτα την άρση της απαγόρευσης.

"Δεν κοιτάμε την περσινή σεζόν. Πάμε να νικήσουμε τον Ηλυσιακό. Και να χάσουμε, η ζωή συνεχίζεται. Δουλεύουμε, θα υπάρξει πρόεδρος.

"Η συνέπεια της διοίκησης σε περσινούς και τωρινούς παίκτες δεν είναι πρόβλημα. Η δύσκολη κατάσταση είναι πως προετοίμαζα την ομάδα με Γκάρισον και Σκορδίλη στο "4", ο ένας έφυγε (σ.σ. Καβάλα) τον άλλον δεν τον έχω στη διάθεσή μου. Αν δεν υπάρξει άλλη λύση, θα παίξουμε με αυτούς που έχουνε. Αγάπα αυτούς που έχεις και μη περιμένεις άλλους καλύτερους, λέει ένα ρητό".

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Καβάλας):
"Το Μαρούσι διανύει μία περίοδο με προβλήματα. Δεν ξέραμε το πρόσωπο που θα εμφάνιζε, έγιναν κάποιες προσθήκες την τελευταία στιγμή, πηγαίναμε στο άγνωστο. Ήμασταν ψύχραιμοι. Ήμασταν προετοιμασμένοι, περιμέναμε ακόμη και ντέρμπι, δε θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε από τα προβλήματά του.

"Διορθώσαμε την άμυνα στον Γκαγκαλούδη στην τρίτη περίοδο κι αυτό μας έδωσε ώθηση. Το Μαρούσι είναι δυνατό και το περιμένω καλύτερο στη συνέχεια. Οι προπονητές κι οι παίκτες του έχουν περάσει δύσκολα. Είναι καλό για την Α1 να είναι δυνατές όλες οι ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα