Μαχλάς: Το μυαλό σας στον ΠΑΟΚ

Ο θόρυβος που έχει προκληθεί από την υπόθεση με τον πρώην μεγαλομέτοχο Φανούρη Βατσινά και τις δικαστικές διαμάχες που έχει με την νυν διοίκηση του ΟΦΗ, όπως είναι φυσικό έχει... ταρακουνήσει τους παίκτες, με συνέπεια το μυαλό τους να μην βρίσκεται εξ ολοκλήρου στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γι' αυτό το λόγο ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση, προκειμένου να τους καθησυχάσει και να τους ζητήσει να αφοσιωθούν στην

αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, επισκέφτηκε τους ασπρόμαυρους πριν την έναρξη της προπόνησης στο ΒΑΚ και τους ξεκαθάρισε πως την επόμενη εβδομάδα θα τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα, ενώ παράλληλα τους ζήτησε εκείνοι να σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

"Θέλω να έχετε το μυαλό σας 100% στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να μην φοβάστε τίποτα. Είμαστε εδώ και ότι ζητήσετε, είμαστε στο πλευρό σας. Υπάρχει μια εκκρεμότητα όμως θέλω να γνωρίζετε ότι την επόμενη εβδομάδα θα τακτοποιηθούν όλα", τους είπε μεταξύ άλλων ο Μαχλάς.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν ότι κατανοούν πλήρως την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δέχτηκαν με ικανοποίηση την επίσκεψη του προέδρου, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα