Μαρκόπουλος: Δύσκολο έργο με Καβάλα

Στα θετικά στοιχεία κατατάσσεται το γεγονός ότι, είναι η πρώτη φορά που ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οσο για τα αρνητικά; Όταν σε μια ομάδα μπαίνουν τρεις καινούργιοι παίκτες και μάλιστα προορίζεται να έχουν βασικό ρόλο, το εκάστοτε τεχνικό επιτελείο έχει πολύ δουλειά ώστε να «δέσει» το σύνολο. Υπό αυτές τις συνθήκες θα αντιμετωπίσει αύριο (22/01) ο ΠΑΟΚ τη Καβάλα στο PAOK

SPORTS ARENA.

Ουδόλως τυχαίες ήταν εξάλλου και οι δηλώσεις του Μαρκόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Β«Εχουμε αλλάξει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ομάδα μας, έχουμε πλέον τρία νέα πρόσωπα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δούμε πως θα δεθούμε σαν ομάδαΒ», είπε αρχικά. Ντεμπούτο θα κάνει τόσο ο αμερικανός Ααρον Πέτγουεϊ, όσο και ο Ούρος Ντούβνιακ.

Ο 32χρονος αμερικανός σέντερ έκανε τρεις προπονήσεις, προσπαθεί να μάθει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, είναι σαφές όμως ότι. θαύματα δεν γίνονται σε τρεις-τέσσερις ημέρες. Ο δε Ντούβνιακ έχει τουλάχιστον 7-8 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του, αλλά επίσης βρίσκεται σε στάδιο εκμάθησης της νέας ομάδας του, αλλά και των ατομικών χαρακτηριστικών των συμπαικτών του. Διότι, ως πλέι μέικερ, οφείλει να τα μάθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Β«Η Καβάλα είναι μία ομάδα που έχει έναν σταθερό κορμό από την αρχή της σεζόν και έχει καταφέρει να πετύχει ορισμένα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και να έχει και φέτος μία καλή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι μεγάλη, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και το έργο μας δύσκολο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι φυσικά η νίκηΒ», είπε σχετικά με το παιχνίδι ο Μαρκόπουλος. Η Καβάλα ήταν πάντως και η ομάδα που προσγείωσε ανώμαλα τον ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν οι Καβαλιώτες κέρδισαν εντός έδρας με χαρακτηριστική άνεση.

Την ανυπομονησία του για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε πάντως ο Ούρος Ντούβνιακ. Β«Επιτέλους έρχεται η ώρα να παίξω και είναι αλήθεια ότι περιμένω αυτό το παιχνίδι και την στιγμή που θα μπω στο γήπεδο με ιδιαίτερη αγωνία. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, γιατί υπάρχουν πλέον τρεις νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά δουλεύουμε πολύ και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Το παιχνίδι περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί πρόκειται για έναν καλό και αξιόλογο αντίπαλο που θέλει ιδιαίτερη προσοχήΒ», είπε ο σέρβος πλέι μέικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα