Με Γκαρσία για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα ενισχύουν την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει μοναδική ευκαιρία για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Δικέφαλος απαιτείται να κάνει τρία βήματα. Πρωτίστως, να αποκλείσει τον Ατρόμητο τον οποίον υποδέχεται αύριο (25/01) σε νοκ άουτ αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας. Το συγκρότημα του Λάσλο Μπόλονι έχει... στο πλάι του και την καλή παράδοση, καθώς πάντα κερδίζει την ομάδα του Περιστερίου στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού.

Μετά την διαχείριση του υλικού που έχει στη διάθεσή του και την ξεκούραση συγκεκριμένων παικτών, ο Μπόλονι σκοπεύει να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει η ομάδα του. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα επιστρέψει ο Πάμπλο Γκαρσία - ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο - έχοντας δίπλα του τον Κοστίν Λαζάρ.

Ο Ρουμάνος προπονητής σκοπεύει να βάλει τον Γιώργο Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη που θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ η αριστερή πτέρυγα περιλαμβάνει ένα ερωτηματικό. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Ρομπέρ και ο Λίνο να διατηρηθεί σε θέση αριστερού μπακ.

Μια άλλη λύση που βρίσκεται στο μυαλό του Μπόλονι είναι η συμμετοχή του νεαρού Σταφυλλίδη και η προώθηση του Λίνου σε ρόλο αριστερού χαφ. Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι στο κέντρο της άμυνας και ο Ετο στη δεξιά πλευρά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αθανασιάδης, Γλύκος, Γιάννου, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Λαζάρ, Κρέσιτς, Ιβιτς, Γκαρσία, Ετο, Τσιρίλο, Λίνο, Φωτάκης, Τσουκαλάς, Σταφυλλίδης, Σαλπιγγίδης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Κατσικάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα