Με Μαρτίν, Ηλιάδη η Κέρκυρα

18:39 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Το... μαρτύριο για τους Χουάν Μαρτίν και Στέλιο Ηλιάδη και κατ' επέκταση την Κέρκυρα έφτασε στο τέλος του, αφού εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη (3/1), από την ΕΠΟ τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών, που είχαν αποκτηθεί από τους Φαίακες εδώ και 3 μήνες και έτσι, έστω και με αρκετή καθυστέρηση τίθενται επιτέλους

στην διάθεση του Χάβι Γκράθια για τον αγώνα με τον Αρη, την Τετάρτη (4/1) στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Οπως ενημέρωσε επίσημα η κερκυραϊκή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της:
"Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη (3/1), από την ΕΠΟ τα δελτία των Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και Στέλιου Ηλιάδη. Με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν, πλέον, κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα ματς του ΑΟ Κέρκυρα.

Αμφότεροι, αποτελούν, ουσιαστικά, στελέχη της οικογένειας του ΑΟΚ εδώ και τρεις μήνες, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία τους, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι. Ο μεν Μαρτίν πήρε ως αριθμό φανέλας το 41, ο δε Ηλιάδης το 88".

Με μία πρωινή προπόνηση στον Πλάντραφο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για τον αυριανό (4/1) αγώνα με τον ’ρη στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση σε τακτική και στημένες φάσεις, ενώ ένα Β«κομμάτιΒ» του αφορούσε την ταχυδύναμη. Με εξαίρεση τον Κοντοδήμο, ο οποίος συνέχισε το ατομικό και του αδειούχου Χάμπερ, άπαντες οι υπόλοιποι δήλωσαν Β«παρώνΒ».

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία, για πρώτη φορά, μετέχουν οι Χουάν Μαρτίν και Στέλιος Ηλιάδης. Αναλυτικά, οι 18 Β«εκλεκτοίΒ» του Χάβι Γκράθια: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Μίχος, Γκουστάβο, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζης, Ηλιάδης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Μαρτίν, Γιάντσης, Τσίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα