Με Σαριέγκι κόντρα στον Ατρόμητο

Το γεγονός ότι για μία ακόμη μέρα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά και το τετ α τετ που είχε σε κάποια στιγμή της προπόνησης με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, φανερώνουν ότι ο Γιόσου Σαριέγκι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού παίρνοντας φανέλα βασικού στο κυριακάτικο (22/1, 19:30GR) ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο Βάσκος αμυντικός είναι απόλυτα έτοιμος, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για σχεδόν τρεις εβδομάδες και μετά την κουβέντα που είχε στο περιθώριο της σημερινής (20/1) προπόνησης με τον Πορτογάλο τεχνικό, όπου προφανώς τον ρώτησε αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τώρα, αν θα πάρει τη θέση του Μπιέρσμιρ, που πάντως τα έχει πάει καλά στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ή του Κατσουράνη, ούτως ώστε ο Πατρινός άσος να παίξει στην φυσική του θέση στα χαφ, ακόμα δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με ακρίβεια, γιατί ο Φερέιρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση, αφού όσοι έπαιξαν βασικοί κόντρα στην Δόξα Δράμας δεν συμμετείχαν στο δίτερμα.

Το βέβαιο είναι πως ο Σιμάο θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, καθώς εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στην μεσαία γραμμή. Οπότε, αν ο Σαριέγκι παίξει αντί του Κατσουράνη στην άμυνα, ο Κατσούρ θα πάρει τη θέση του Βιτόλο και θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Σιμάο. Στην περίπτωση που εκτός μείνει ο Μπιέρσμιρ, τότε ο Σαριέγκι θα κάνει δίδυμο με τον Κατσουράνη στα στόπερ και οι Βιτόλο-Σιμάο θα είναι τα αμυντικά χαφ.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας Β«5-2Β». Στη συνέχεια, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Ρούντολφ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα