Με Σίσιτς στην Λιβαδειά ο ΟΦΗ

Ο Μίρνες Σίσιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (21/1) και βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα (22/1) με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά.

Σε αντίθεση με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό, ο Γεωργίου δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μολονότι βρίσκεται στην αποστολή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να αγωνιστεί.

Την

αποστολή των Κρητικών αποτελούν οι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Χόρχε Λόπες, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπες, Βερόν, Νύκταρης, Μποντόρ, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Ζαχαράκης, Καλαϊτζιτς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς και Σόουζα.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Βάντο, αλλά και ο Σαχσανίδης. Μάλιστα, οι τρεις ποδοσφαιριστές επέστρεψαν το Σάββατο (21/1) στο Ηράκλειο.

Εν τω μεταξύ, πληρωμές αναμένονται την Δευτέρα (23/1) στον ΟΦΗ καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ αναμένεται να εκχωρηθεί ένα ποσό από την Superleague.

Η είδηση αυτή έφερε χαμόγελα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ διατηρεί και την θετική ψυχολογία και τον ενθουσιασμό που υπάρχει μετά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα